Πέμπτη 23 Φεβρουαρίου 2012

Έναρξη Εργασιών για το Music Story Telling 3 :)

Αγαπητοί συγγραφείς και αναγνώστες!
Καλωσήρθατε στην τρίτη περίοδο δραστηριοποίησης του μουσικού μας ιστολογίου!

Το blog "Music Story Telling" πρωτο-ξεκίνησε τη λειτουργία του το 2008-2009, συνέχισε το 2009-2010 και μετά από μια σύντομη παύση το 2010-2011, συνεχίζουμε φέτος ακόμα πιο δυνατά, με ενδιαφέρουσες μουσικές αφηγήσεις που θα καλύψουν ένα ευρύ πεδίο θεματολογίας.

Στο ιστολόγιό μας δραστηριοποιούνται ως συγγραφείς οι μαθητές και οι μαθήτριες της Β' και Γ' τάξης του σχολείου μας. Χρησιμοποιούμε τις νέες τεχνολογίες και το διαδίκτυο για να εξερευνήσουμε, να εντοπίσουμε και να αξιολογήσουμε κριτικά σχετικές πληροφορίες, ιστοσελίδες, άρθρα, βιβλία, που μπορεί να περιέχουν κείμενο, εικόνα, ήχο ή/και βίντεο, με στόχο να συλλέξουμε το κατάλληλο υλικό και τελικά να συνθέσουμε μια δική μας μουσική πολυ-τροπική αφήγηση που θα κρεμάσουμε εδώ.

Αντλούμε τα θέματά μας από τα βιβλία της Μουσικής ή/και προηγούμενες εργασίες του ιστολογίου μας ή άλλα μουσικά θέματα, ό,τι μας κινεί την περιέργεια και θέλουμε να το εξερευνήσουμε περισσότερο.

Ελπίζουμε ότι θα βρείτε το εγχείρημά μας ενδιαφέρον, θα επισκεφτείτε τις αφηγήσεις μας και θα μας βοηθήσετε και φέτος να γίνουμε καλύτεροι με τα εποικοδομητικά δικά σας σχόλια πάνω στα θέματα που θα δοκιμάσουμε να αναπτύξουμε!

Καλή μας αρχή, Music Story Tellers 2012!


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αφήστε μας τις παρατηρήσεις σας, μας ενδιαφέρει η άποψή σας!