Τρίτη 28 Φεβρουαρίου 2012

Μαθαίνοντας περισσότερα για τον TUS...



Ο TUS είναι ένας ράπερ ο οποίος στις μέρες μας έχει πολύ δημοφιλοί τραγούδια τα οποία έχουν εντυπωσειάση τους νέους στους οποίους αρέσει η ραπ μουσική.Πολλά τραγούδια του έχουν γίνει μεγάλες επυτιχίες και συνεχίζει όπως μας είπε ακάνθεκτα.Η ιστορία του TUS έχει αρκετά κοινά χαρακτηριστικά με αυτη του Δημήτρη Ματωζέλου απο τα Ημισκούμπρια.Όπως ο Ματεζέλος, κάπου στις αρχές του 90',είχε ηχογραφήσει μια κασέτα γεμάτη στην αθυροστομία,η οποία με αντιγραφές χέρι-χέρι έφτασε να την έχουν χιλιάδες άνθρωποι,έτσι και ο TUS τα τελευταία χρόνια έγινε πολυεκατομμυριούχος σε views στο youtube και γνωστός στο πανελλήνιο χάρις στο "βρώμικο" στίχο του.


Ο Χρήστος Τούσης γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Πάργα απο  και όπου κατάγεται.Άρχισε να φτιάχνει κομμάτια και λούπες απο τα 15 του.Δεν είχε internet ο ίδιος αλλά όμως ένας ξάδερφος του που ήξερε να φτιέχνει site και του έφτιαξε ένα όπου μπορούσε να ανεβάσει 2-3 κομμάτια.Αυτό,όμως,είχε "δύναμη" και σιγά-σιγά η φήμη που απέκτησε μέσω του youtube και free downloading των κομματιών του,τον ώθησε στο να αφήσει πριν 3 χρόνια την Πάργα για να πάει στην Αθήνα.Με μια λίγο παράξενη φωνή ο 24ος TUS είναι σήμερα απο τους αγαπημένους μουσικούς τησ ελληνικής κοινότητας.



Συνοψίζοντας ο TUS είναι ένας κυρίος (δυαδικτιακός) καλλιτέχνης ο οποίος με τα τραγούδια του έχει αγγίξει γενειές και γεννειές αλλά κυρίος τους νέους!

Οι μαθητές:
ΣΩΤΗΡΙΑΔΗΣ ΚΥΡΙΑΚΟΣ
ΣΑΛΟΝΙΚΙΔΗΣ ΧΡΗΣΤΟΣ








4 σχόλια:

  1. ela re konta epese aloste uparxei periptosi na min se xerei epeidi einai 15 kai akouei bieber kai sarbel :P

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ούτε ματωζέλος, ούτε ματελέζος, ούτε μαλτέζος, ούτε ακάΝΝΝθεκτος... ήταν ο Μεντζέλος ή Σκατάς, με το έπος "είμαι βρωμύλος, yeah"

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ναι,το Μεντέλος σας χάλασε..οτι δεν εχουν ιδεα απο γραμματικη και ορθογραφια δεν πειραζει

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Αφήστε μας τις παρατηρήσεις σας, μας ενδιαφέρει η άποψή σας!