Τρίτη 6 Μαρτίου 2012

Amy Winehouse


H Amy Winehouse ήταν μια Βρετανίδα τραγουδίστρια, η οποία πέθανε σχετικά πρόσφατα, στις 23 Ιουλίου του 2011, ενώ γεννήθηκε στις 14 Σεπτεμβρίου 1983, στο Σάουθγκεϊτ του Λονδίνου.
Εκτός απο τραγουδίστρια, ήταν και συνθέτρια πολλών απο των τραγουδιών της, έπεζε κιθάρα, και η καριέρα της ξεκίνησε το 2002 και τελίωσε με τον θανατό της το 2011. Ο θάνατός της έγινε μια απο τις μεγαλύτερες ειδήσεις παγκόσμια, αφού ήταν ένα γεγονός το οποίο συγκλονησε όλη την γη. Ακόμη, η αιτία του θανάτου της δεν είναι γνωστή.
Το 2006, προτάθηκε για έξι υποψηφιότητες των βραβείων Γκράμι, και κέρδισε 5 απο αυτά τα βραβεία, λόγω του πολύ δημοφιλές άλμπουμ της, Back to Black, το οποίο ήτανε πρώτο σε παγκόσμιες πολήσεις. Τα βραβεία τα οποία κέρδισε η Amy αυτή την χρονιά ήταν: ‘’Δίσκο της Χρονιάς’’, ‘’Ερμηνεία της Χρονιάς’’, ‘’Καλύτερο προτοεμφανιζόμενο καλλιτέχνη’’, ‘’Τραγούδι της Χρονιάς’’, ‘’Big Four’’.
Η Amy όμως, κατέστρεψε την ζωή της σε σχετικά νεα ηλικία, λογω των παράνομων ουσιών τις οποίες έπερνε, και τελικά, πέθανε σε σχετικά νεαρή ηλικία(27 ετών). Υπάρχουν πολλές φήμες οι οποίες υπάρχουν και λέγονται για τον θάνατό της. Μία απο αυτές είναι και οι παράνομες ουσίες, για τις οποίες είχε προσπαθήσει πολλές φορές να σταματήσει. Μια άλλη είναι απο υπερβολική δόση αλκόλ, την οποία κατανάλωνε, ή ακόμα και απο την πολύ αυστηρή αποτοξίνωση, την οποία επέβαλε στο εαυτό της.
R.I.P. Amy Jade Winehouse
Κωνσταντίνος Παπαγρηγοριάδης, Βασίλης Παπαδόπουλος Β3
http://en.wikipedia.org/wiki/Amy_Winehouse

1 σχόλιο:

Αφήστε μας τις παρατηρήσεις σας, μας ενδιαφέρει η άποψή σας!