Πέμπτη 5 Φεβρουαρίου 2009

Οδηγίες προς ναυτιλλομένους!

Νέοι συντάκτες του ιστολογίου καλωσήρθατε!

Όπως θα διαπιστώσετε, μόλις κάνετε "σύνδεση" στο ιστολόγιο (επάνω δεξιά σ'αυτή τη σελίδα) με τα στοιχεία του gmail λογαριασμού σας, θα μπορείτε να κάνετε τις δικές σας αναρτήσεις, πατώντας "νέα ανάρτηση".

[Υπενθύμιση: ΠΩΣ ΘΑ "ΣΥΝΔΕΘΕΙΤΕ": πρώτα πάτε στο http://www.google.gr/, κάντε κλικ στο Gmail και κάντε νέα εγγραφή μέλους. Μετά μου στέλνετε μέηλ από την νέα σας διεύθυνση στο gmail και σας αποστέλλω πρόσκληση για να γίνετε συντάκτες στο ιστολόγιο!]

Μπορείτε να δημοσιεύετε ένα μέρος της εργασίας σας/ αφήγησής σας κάθε φορά και να επιστρέφετε αργότερα για να κάνετε διορθώσεις και συμπληρώσεις στο κείμενό σας.
Θα παρατηρήσετε ότι κάθε συντάκτης έχει πρόσβαση μόνο στα κείμενα που έχει αναρτήσει ο ίδιος. Δηλαδή, ενώ θα μπορείτε να βλέπετε ο ένας τις εργασίες του άλλου, θα μπορείτε να κάνετε απευθείας διορθώσεις μόνο στα δικά σας κείμενα.
Αυτό γίνεται εύκολα από την κεντρική σελίδα του ιστολογίου πατώντας το "μολυβάκι" που εμφανίζεται κάτω δεξιά από τη δημοσιευμένη αφήγησή σας. "Μολυβάκια" εμφανίζονται μόνο στις δικές σας αναρτήσεις.

Μπορείτε επίσης να γράφετε τις παρατηρήσεις σας στις εργασίες των άλλων (ιδέες, κάτι που σας άρεσε/ σας έκανε εντύπωση, κάτι που γνωρίζετε και θέλετε να προσθέσετε, κάτι που ίσως θέλει διόρθωση στο κείμενό τους) , αν επιλέξετε το "σχόλιο" κάτω από την εργασία τους.

Οι πρώτες αναρτήσεις σας, ακόμη κι αν δεν είναι οι αφηγήσεις στην τελική τους μορφή, καλό είναι να γίνουν έως τις 15 Φεβρουαρίου.

Καλό και δημιουργικό γράψιμο σε όλους!

Σοφία Καραλαζάρου

υγ. για ό,τι χρειαστείτε από διευκρινήσεις, περάστε από το γραφείο ή επικοινωνείστε στην ηλεκτρονική μου διεύθυνση!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αφήστε μας τις παρατηρήσεις σας, μας ενδιαφέρει η άποψή σας!