Κυριακή 15 Φεβρουαρίου 2009

Συγκροτήματα του τόπου μας

Συγκροτήματα του τόπου μας..



Αλφα Φεις...
Είναι ένα συγκρότημα το οποίο αποτελείται από τέσσερα άτομα. Τα άτομα του συγκροτήματος είναι ο Υπολανθάνων (mtb), ο Kozar, ο Kobe και το Φαινόμενο (kapem). Το είδος μουσικής με το οποίο ασχολούντε είναι η Ελληνική hip hop. Το συγκρότημα υπάρχει γύρω στα έξι χρόνια και η αρχή είχε γίνει στο σχολείο που ήταν ο kapem και ο kobe. Η ιδέα αυτή ήταν κάπως απότομη και όπως όλα τα μικρά είναι επηρεασμένα από κάτι, έτσι και οι alfa fees. Μετά από 2 χρόνια μπήκε ένα νέο μέλλος στο συγκρότημα, ο Υβριστής και έτσι συνέχισε το συγκρότημα για λίγο καιρό με τρία άτομα. Όταν βγήκε το πρώτο τους demo ο Υβριστής βγήκε από το συγκρότημα και έτσι οι alfa fees συνέχισαν για λίγο καιρό πάλι με δύο άτομα. Καθώς προσπαθούσαν να κάνουν κάτι, μπήκε στο συγκρότημα ο Υπολανθάνων (παιδικός φίλος του kapem). Κάνανε δουλειές, βγάζαμε αρκετά κομμάτια και στη συνέχεια μπήκε και ο Kozar στο συγκρότημα. Τον Μάιο του 2007 μπήκε στο crew και ο Υλοποιός. Έτσι τα Ανεξήγητα Φαινόμενα συνέχισαν με πέντε άτομα. Μετά από κάμποσο καιρό τα ανεξήγητα φαινόμενα είναι ξανά τέσσερα άτομα. Στο μέλλον βλέπουν για το πώς θα είναι. Τέλος μπορείτε να βρείτε περισσότερες πληροφορίες στο site τους www.alfafees.tk
Μερικά video που κυκλοφορούν στο διαδίκτυο http://www.youtube.com/watch?v=CRMF-ObsMnw
http://www.youtube.com/watch?v=VNjKMjQ3wKQ


Τα μέλη είναι:
Kapem(Φαινόμενο),Kobe,Υπολανθάνων(Mtb),Kozar
Αλφα Φεις

Πηγές: www.alfafees.tk

Alergy
Οι alergy είναι ένα νεανικό συγκρότημα το οποίο δημιουργήθηκε στο Κιλκίς και αποτελείται από 6 άτομα. Το είδος μουσικής με το οποίο ασχολούντε είναι η metal.Στην φωνή είναι ο Νίκος Κατσαούνης, στα drams ο Γιώργος Ταγκαλίδης, στο basso ο Άρης στην κιθάρα ο Λάζαρος Ιωαννίδης, στα πλήκτρα ο Στέλιος Δόσογλου.
Το συγκρότημα αυτό δημιουργήθηκε το 2007...τα παιδιά αυτά πριν κάνουν το συγκρότημα δεν ήταν μια παρέα και ούτε γνωριζόντουσαν όλοι μεταξύ τους,άλλα γνωρίστηκαν με τον καιρό..
Όταν τους ήρθε η ιδέα να κάνουν συγκρότημα δεν είχαν σκεφτεί το όνομα.Μια μέρα ένας από αυτούς...ο Νίκος Κατσαoύνης ήταν άρρωστος..έβυχε..είχε κατι σαν αλλεργία και έτσι σκέφτηκαν να ονομάσουν το συγκρότημα τους alergy (όπως λέμε εμείς αλλεργία)αλλά με ένα L για να μην σημαίνει αλλεργία..!
έχουν κάνει 7 εμφανίσεις. Ακόμα έχουν κάνει 3 συναυλίες σε ένα σχολείο του κιλκίς…

Bios
Οι Bios, λοιπόν, ξεκίνησαν το 2000 την πορεία τους ως Damnation, κυκλοφορώντας ένα demo το οποίο δέχτηκε αρκούντως καλές κριτικές, όπως αναφέρει και η σελίδα τους www.myspace.com/biosmetal. Επτά χρόνια μετά επιστρέφουν ως κουαρτέτο με τους: Άγγελος (φωνή), Νώντας (drums), Κώστας (κιθάρα), Κώστας Β. (μπάσο), αποφασισμένοι να αναπληρώσουν το χαμένο χρόνο....

3 σχόλια:

  1. ωραία η βελτιωμένη εκδοχή της εργασίας σας για τα συγκροτήματα του κιλκίς, με τα σχετικα links για τη μουσική τους! έχουμε καμιά φωτογραφία τους να την αναδημοσιεύσουμε εδώ ώστε ν'αποκτήσουν και πρόσωπο?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ενδιαφέρον θα είχε επίσης να τους πάρουμε μία συνέντευξη, και να τους δώσουμε έτσι χώρο εδώ στο blog μας να εκφράσουν τις απόψεις τους... Ποιες ερωτήσεις θα είχαμε να τους θέσουμε ώστε να ερευνήσουμε το μουσικό τους "ποιον"??

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Κάνανε δουλειές, βγάζαμε αρκετά κομμάτια και στη συνέχεια μπήκε και ο Kozar στο συγκρότημα. prosexoume otan grafoume koita to kala...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Αφήστε μας τις παρατηρήσεις σας, μας ενδιαφέρει η άποψή σας!