Σάββατο 21 Φεβρουαρίου 2009



LINKIN PARK
Οι Linkin Park είναι ένα συγκρότημα Nu Metal/Rapcore από το Λος Αντζελες.

Το 1996, ο MC Mike Shinoda αποφοιτώντας από το Agoura High School, μαζί με τον Brad Delson, δημιούργησαν ένα συγκρότημα, το οποίο ονόμασαν Xero. Το συγκρότημα αυτό, αποτελούνταν από τον Mike Shinoda, ως MC, από τον Brad Delson ως κιθαρίστα, τον Rob Bourdon, ως drummer, τον Dave Farell, ως μπασίστα, τον Joe Hahn, ως DJ και από τον Mark Wakefield, ως κύριο τραγουδιστή.
Το 2000 το συγκρότημα μετονομάστηκε σε Linkin Park, διότι τα μέλη του συγκροτήματος συνήθιζαν να οδηγούν κοντά στο πάρκο Lincoln στις ΗΠΑ. Ηχογράφησαν demos τραγουδιών για τον δίσκο τους που τιτλοφορήθηκε “Hybrid Theory” επίσης, ο οποίος υπογράφτηκε αμέσως από την Warner Records και κυκλοφόρησε κάνοντας τεράστια επιτυχία πουλώντας 12.000.000 κομμάτια.


Το 2004, το MTV διαλέγει τον ράπερ Jay-Z για τα Ultimate Mash-Ups της χρονιάς, ο οποίος διαλέγει τους Linkin Park για το δεύτερο μέλος των Ultimate Mash-Ups και έτσι έχουμε ένα νέο Album, το Collision Course, το οποίο έκανε θραύση ανάμεσα στους fans του συγκροτήματος, ως μια καινοτομία.
Γνωστά τους τραγούδια είναι το NUMB,ΙΝ ΤΗΕ ΕΝD που σημείωσαν μεγάλη επιτυχία πριν 1χρονο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αφήστε μας τις παρατηρήσεις σας, μας ενδιαφέρει η άποψή σας!