Δευτέρα 11 Φεβρουαρίου 2013

Θάνος Μικρούτσικος

Θάνος Μικρούτσικος: "Δεν πρέπει να πάψουμε να αντιστεκόμαστε και να ονειρευόμαστε" Ο σπουδαίος συνθέτης παρουσίασε τα διαχρονικά και πάντοτε συγκινητικά κομμάτια του "Σταυρού του Νότου" σε ποίηση Νίκου Καββαδία

Θάνος Μικρούτσικος ενας απο τους μεγαλύτερους συνθέτες και ερμηνευτές. . Άρχισε να συνθέτει στα τέλη της δεκαετίας του '60, αλλά επίσημα εμφανίστηκε το 1995. Συνεργάστηκε με κορυφαίες ερμηνεύτριες όπως η Μαρία Δημητρίου και η Χάρης Αλεξίου, αλλά και μεγάλους ερμηνευτές όπως ο Μανώλης Μητσιάς,Δημήτρης Μητροπάνος,Βασίλης Παπακωνσταντίνου και Χρήστος Θηβαίος.

Ο Θάνος Μικρούτσικος έχει έναν μοναδίκο τρόπο για να κερδίζει το κοινό. Το καθηλώνει με τις υπέροχες ερμηνίες του αλλά και με τους καταπληκτικούς του στίχους. Συχνά μέσα από τα τραγούδια του περνάει μηνύματα που σε κάνουν να προβληματιστείς και να στεφτείς.

Ένα από τα τραγούδια αγαπημένα μου τραγούδια του είναι "Οι Επτά Νάνοι" και πιστεύω πως αυτό το τραγούδι τον στιγμάτισε.

Ο Θάνος Μικρούτσικος δίνει συχνά συνεντεύξεις με αισιόδοξα μηνύματα. Στην πιο πρόσφατή του είπε "Να ονειρεύεστε και να ξεπερνάτε τον εαυτό σας ακόμα και σε κατάσταση πολιορκίας. Δεν πρέπει να πάψουμε να αντιστεκόμαστε και να ονειρευόμαστε"

Τέλος αυτό που πρέπει να θυμώμαστε ολοί για τον Θάνο Μικρούτσικο είναι οι μεγάλες καλητεχνικές του επιτυχίες και ότι έχει προσφέρει πάρα πολλά στην ελληνική μουσική.Είναι ένας άνθρωπος που το όνομά του έχει χαραχθέι στην ιστορία της ελληνική μουσική!!!!




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αφήστε μας τις παρατηρήσεις σας, μας ενδιαφέρει η άποψή σας!