Κυριακή 24 Φεβρουαρίου 2013

Παράταση προθεσμίας!

Αγαπητοί μαθητές - συγγραφείς στο blog "Music Story Telling",

μετά από σωρό αιτημάτων για παράταση της αρχικής προθεσμίας της 20ης Φεβρουαρίου για την υποβολή των μουσικών σας αφηγήσεων, ανακοινώνω και από εδώ ότι η προθεσμία παρατείνεται τελικά έως την Πέμπτη 28 Φεβρουαρίου. 

Αυτό δε σημαίνει βέβαια ότι θα πρέπει να εξαντλήσετε το χρονικό διάστημα που σας δίνεται! :)

Έχουμε ήδη πολλές καλές μουσικές αφηγήσεις που καλύπτουν ένα μεγάλο εύρος θεματολογίας και κάποιες που είναι καλές αλλά ζητούν βελτίωση και διορθώσεις για να γίνουν ακόμα καλύτερες!

Σε κάθε περίπτωση, σας αξίζουν συγχαρητήρια για την προσπάθειά σας, μικρή ή μεγαλύτερη - εσείς το ξέρετε καλύτερα από τον καθένα, ενώ οι αναγνώστες μας θα κρίνουν εκ του αποτελέσματος.

Έχω αρχίσει ήδη την αξιολόγηση όσων αφηγήσεων δείχνουν να έχουν ολοκληρωθεί για να προλάβω τις σχολικές προθεσμίες του Β' τριμήνου.

Καθώς βλέπετε ολοένα και περισσότερες  εργασίες άλλων συμμαθητών σας να δημοσιεύονται, ίσως θέλετε να επανέλθετε στη δική σας και να τη βελτιώσετε.

Μπορείτε να το κάνετε ως την ημερομηνία που αναφέρεται πιο πάνω (28/2), καθώς μετά θα ξεκινήσουμε τη διαδικασία ετεροαξιολόγησης - θα αξιολογήσετε δηλαδή ορισμένες από τις αφηγήσεις των συμμαθητών σας και αυτοί τη δική σας, σύμφωνα με κριτήρια που θα συμφωνήσουμε όλοι μαζί. Αυτό θα είναι και το 4ο και τελευταίο βήμα αυτού του project στο μάθημα της Μουσικής.

Ένα ερώτημα για σκέψη προς όλους μας ως την επόμενη συνάντησή μας: "Ποια είναι μια καλή μουσική αφήγηση; Ποια είναι τα χαρακτηριστικά της;"

Περισσότερα στην τάξη από κοντά!

η κυρία




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αφήστε μας τις παρατηρήσεις σας, μας ενδιαφέρει η άποψή σας!