Πέμπτη 28 Φεβρουαρίου 2013

Ανακοινώσεις - Οδηγίες

Αγαπητοί συντάκτες και συντάκτες-to-be,
ήδη οι περισσότεροι έχετε δημοσιεύσει τις μουσικές σας αφηγήσεις με επιτυχία! Συγχαρητήρια για τη συμβολή σας στο συλλογικό αυτό εγχείρημά μας!

Για τους συντάκτες που ακόμα εργάζονται στις μουσικές τους αφηγήσεις στο πρόχειρο του ιστολογίου, παρακαλείστε να ολοκληρώσετε τα προσχέδιά σας και να τις δημοσιεύσετε το αργότερο αυτό το σαββατοκύριακο (2-3 Μαρτίου), καθώς θα πρέπει να προχωρήσουμε στο 4ο βήμα του project αυτού, που θα είναι η αξιολόγησή τους.

Με ορισμένα τμήματα της Β' και της Γ' τάξης ήδη έχουμε προχωρήσει στο στάδιο της κατάρτισης κριτηρίων για να φτιάξουμε το φύλλο αξιολόγησης που θα χρησιμοποιήσουμε ως αξιολογητές των μουσικών αφηγήσεων των συμμαθητών μας. Με τα υπόλοιπα τμήματα θα το κάνουμε την ερχόμενη εβδομάδα, ώστε να καταλήξουμε όλοι μαζί σε ορισμένα κριτήρια που θεωρούμε σημαντικά.

Ως τότε, μπορείτε να ξεκινήσετε να βλέπετε αναλυτικά τις μουσικές αφηγήσεις που έχουν δημοσιευτεί το φετινό Φεβρουάριο του 2013 (θα τις βρείτε στην Αρχειοθήκη των Αφηγήσεων, στη στήλη δεξιά) και να σκεφτείτε τη δική σας απάντηση στο ερώτημα:

"Ποια / πώς είναι μια καλή μουσική αφήγηση; Ποια είναι τα χαρακτηριστικά της;"

Καλό θα ήταν να κρατήσετε κάποιες πρόχειρες σημειώσεις με τις σκέψεις σας στο ερώτημα αυτό ώστε να τις αξιοποιήσετε κατά τη συμμετοχή σας στη συζήτηση στην τάξη.

Σε κάθε περίπτωση, καλύτερα να μη βιαστείτε να σχολιάσετε τις εργασίες των συμμαθητών σας προτού ολοκληρώσουμε το 4ο βήμα μαζί.

Παρατήρησα στις ρυθμίσεις που έχω από το δικό μου διαχειριστικό λογαριασμό ότι ορισμένοι που μου έδωσαν την ηλεκτρονική τους διεύθυνση στο gmail, δεν έχουν μπει έκτοτε στο λογαριασμό τους στο gmail για να ενεργοποιήσουν την εγγραφή τους.
Με κάποιους από εσάς ήδη το συζήτησα από κοντά, άλλους δε σας βρήκα ακόμα.

Αν αντιμετωπίζετε οποιαδήποτε δυσκολία, μπορείτε να με βρείτε και στο γραφείο μου στο διάλειμμα, ευχαρίστως θα σας βοηθήσω. Σημαντική βοήθεια μπορεί να σας παράσχει και κάποιος συμμαθητής σας που ήδη ολοκλήρωσε τη μουσική του αφήγηση. Μη διστάσετε να τον/την ρωτήσετε πώς το έκανε, εδώ είμαστε για να βοηθάμε ο ένας τον άλλον!

Υπενθυμίζω τη διαδικασία εγγραφής για όσους θα χρησιμοποιήσουν τον δικό τους λογαριασμό και ΟΧΙ τον κοινόχρηστo:

Εφόσον μου έχετε ήδη δώσει γραπτά ποιος είναι ο λογαριασμός αυτός,

- έχετε λάβει ένα αυτοματοποιημένο μήνυμα στην ηλεκτρονική διεύθυνσή σας με τίτλο "Πρόσκληση για συμμετοχή στο ιστολόγιο", θα πρέπει να το ανοίξετε και να ακολουθήσετε τις οδηγίες που γράφει
- θα κάνετε κλικ στο link που αναγράφεται εκεί μέσα
- θα σας πάει σε μια νέα σελίδα όπου θα κάνετε "αποδοχή της πρόσκλησης"

Μετά μπαίνετε στη διεύθυνση του ιστολογίου εδώ
-πατάτε Σύνδεση επάνω δεξιά
-βάζετε τα στοιχεία του δικού σας λογαριασμού και τον κωδικό σας
-μεταβαίνετε έτσι στο εσωτερικό του ιστολογίου
-πατάτε το μολυβάκι που εμφανίζεται για να ξεκινήσετε "Νέα Ανάρτηση".

Δημοσιεύω εδώ τις διευθύνσεις τους, για να το επισπεύσουν. Ο χρόνος τελειώνει...


Καλή δύναμη σε όλους για το τελείωμα!

κυρία Καραλαζάρου






Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αφήστε μας τις παρατηρήσεις σας, μας ενδιαφέρει η άποψή σας!